Segway Tour

Segway Tocht Maastricht
De segway is een elektrisch aangedreven, zelf-balancerende personenvervoermiddel.  Tijdens de Segway Tour in Maastricht zullen jullie zelf ervaren hoe het is om dit unieke. duurzame vervoermiddel zelf te gebruiken. Deze tour is een must-do activiteit die vrijwel altijd uit te voeren is (bij slecht weer verstrekken we poncho’s of we verzorgen een workshop onder een afdak). Na een introductie van het voertuig en het leren van de basistechnieken zal vervolgens een route worden afgelegd met een gids. De totale activiteit zal ongeveer 1.5 tot 2 uur duren (afhankelijk van de groepsgrootte).

Een interessante optie is een wisselprogramma, waarbij we dan 2, 3 of meer groepen zullen vormen. De wachtende deelnemers zullen dan een andere teambuilding activiteit uitvoeren (bijvoorbeeld een museum bezoek, workshop, rondleiding, quiz of escaperoom etc.) of ze kunnen een drankje nuttigen.

Verder kunnen er ook fietsen/steps gehuurd worden tijdens de Segway tour, wat niet alleen prijstechnisch interessant is maar ook vaak als prettig ervaren zou kunnen worden door deelnemers die tussendoor liever even fietsen of steppen.

Landelijk programma

Duur van de activiteit is ongeveer 1.5 tot 2 uur

U kunt deze activiteit boeken in de morgen, middag en avond. Tijden en datum in overleg. Een voorbeeld programma is;

 • Ontvangst op locatie, een welkom door onze begeleiding
 • Optie: drankje of lunch vooraf
 • Uitleg van de activiteit(en)
 • Start van de activiteit(en)
 • Optie: een drink pauze, of extra uitbreidingen (zie onder voor meer informatie)
 • Einde van de activiteit(en) met een leuke prijsuitreiking
 • Afscheid nemen van de begeleiding
 • Optie: buffet, 3-gangen diner of barbecue

Al onze programma’s zijn in overleg uit te breiden naar een hele dag, of meerdere dagen. Wij kunnen het programma in Nederlands of Engels verzorgen. Voor het exacte programma en de tijden, graag een offerte opvragen en dan zullen wij de aanvraag vastleggen in een voorstel.

Prijslijst

Boek een Segway Tour in Maastricht voor:

Aantal personenPrijs (excl. btw)
<20€1500,-
20-50€75,- p.p.
>50€73,- p.p.

Deze prijzen zijn inclusief begeleiding, organisatie en de materialen. We kunnen deze activiteit ook verzorgen in uw woonplaats. Reiskosten kunnen variëren tussen de €75 en €175.

Een andere optie is onze Segway workshop, vanaf €55 per persoon.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.
Extra mogelijkheden (vanaf 15 personen)

 • Teambuilding games: Tijdens deze activiteiten verzorgt onze begeleiding diverse verrassende teambuilding opdrachten voor elk team. Een leuke aanvulling voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen is dit €5 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens deze activiteiten gaan onze begeleiders de mentaliteit van elk team testen. Wie denkt snel, luistert goed en heeft de meeste kennis? Een leuke aanvulling voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen is dit €5 p.p. extra.
 • Boerengolf:Ga in zo min mogelijk slagen een parcours af van 4 holes, samen met je team. Een leuke aanvulling voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen is dit €5 p.p. extra.
 • Citygolf: Doorloop een parcours van 4 holes in het centrum van Maastricht. In hoeveel slagen bereiken jij en je team de hole? Kom hierachter in deze leuke aanvulling voor €10 p.p. extra. Vanaf 50 personen is dit €8 p.p. extra.
 • Bier proeverij: Een goede optie voor na de activiteit! Geniet van 3 bijzondere biertjes met deze proeverij. Een leuke aanvulling voor €15 p.p. extra, dit is inclusief een bijhorend hapje.
 • Wijnproeverij: Een goede optie voor na de activiteit! Geniet van 3 bijzondere wijnen met deze proeverij. Een leuke aanvulling voor €20 p.p., dit is extra inclusief een bijhorend hapje.
 • Bezoek museum: Altijd al alles van Maastricht willen weten? Ga dan met ons mee naar een museum. Wij regelen de tickets, de handelingen daar en het bezoekuur. Een leuke aanvulling voor €10 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap samen met je team uit een mysterieuze kamer door cryptische puzzels op te lossen binnen 60 minuten! Wij regelen de tickets, de handeling en het bezoekuur. Een leuke aanvulling voor €25 p.p. extra.

Offerte aanvragen

Activiteit *


Gewenste datum *


Gewenste starttijd *


Aantal deelnemers *


Gewenste regio *


Uw (programma)wensen *


Organisatie *


Geslacht *


Naam *


E-mailadres *


Telefoonnummer *


Hoe heeft u ons gevonden?