Levend Stratego

Levend stratego is een zeer geschikte teambuilding activiteit, waarbij tactisch vermogen en een goede samenwerking centraal staan. Elk team krijgt een instructeur toegewezen die hen zal voorzien van lachwekkende, uitdagende teamopdrachten. Het doel is om als eerst snel en veel mogelijk teamopdrachten juist uit te voeren. Hiermee kunnen er rangen voor je leger verdient worden. Vervolgens moet het team met hun rangen als eerste de vlag van de tegenstanders vinden.

Afhankelijk van de groepsgrootte worden er 2,3 of meer teams gevormd. Elk team zal diverse opdrachten uitvoeren tegen andere teams. Deze opdrachten zijn onderverdeeld onder verschillende kenmerken zoals snelheid, slimheid, tactiek, samenwerking, creatief en leiderschap. Per opdracht zijn er 1 of meer rangen te verdienen uit je leger. Hoeveel rangen dit worden zal afhangen van de resultaten van andere teams. Het team dat het best presteert in een specifieke teamopdracht ontvangt de meeste rangen. Een van de teamopdrachten is het maken van je vlag; elk team mag een originele vlag ontwerpen. De mooiste vlag krijgt de meeste rangen.

Wanneer alle teamopdrachten zijn uitgevoerd en de vlaggen gemaakt zijn, zal de tussenstand met het aantal rangen worden vrijgegeven. Hierbij wordt niet gezegd welke rangen elk team heeft; misschien heeft het team met de minste rangen juist de hoogste rangen in bezit! Nadat de tussenstand gegeven is vertrekt elk team naar een geheime locatie met de instructeur. Hier zal het team zijn vlag verstoppen. De instructeur blijft hier om rangen uit te delen. Nu kan Levend Stratego echt beginnen!

Aan de hand van de rangen in het team kun je strategisch gaan bepalen hoe jullie te werk zullen gaan. Hoe vallen jullie aan? Sturen jullie verkenners op pad om erachter te komen waar de vlag van de tegenstander staat? Of gaan jullie in de verdediging en slaan jullie later toe? Hoe zetten jullie je Maarschalk, Generaal en Spion in? Zodra jullie in het veld zijn start de battle en dan komen jullie in aanraking met de tegenstanders. Welk team zal met behulp van een goede samenwerking de vlag van de tegenstander veroveren? Welk team gaat er met de hoofdprijs vandoor?

Landelijk programma

Duur van de activiteit is ongeveer 1.5 tot 2 uur.

U kunt deze activiteit boeken in de morgen, middag en avond. Tijden en datum in overleg. Een voorbeeld programma is;

 • Ontvangst op locatie, een welkom door onze begeleiding
 • Optie: drankje of lunch vooraf
 • Uitleg van de activiteit(en), maken van teams
 • Start van de activiteit(en)
 • Optie: een drink pauze, of extra uitbreidingen (zie onder voor meer informatie)
 • Einde van de activiteit(en) met een leuke prijsuitreiking
 • Afscheid nemen van de begeleiding
 • Optie: buffet, 3-gangen diner of barbecue

Al onze programma’s zijn in overleg uit te breiden naar een hele dag, of meerdere dagen. Wij kunnen het programma in Nederlands of Engels verzorgen. Voor het exacte programma en de tijden, graag een offerte opvragen en dan zullen wij de aanvraag vastleggen in een voorstel.

Prijslijst

Boek Levend Stratego voor:

Aantal personenPrijs (excl. btw)
<20€550,-
20-50€27,50 p.p.
50-150€25,50 p.p.
>150€24,50 p.p.

Deze prijzen zijn inclusief begeleiding, organisatie en de materialen. We kunnen deze activiteit ook verzorgen in uw woonplaats. Reiskosten kunnen variëren tussen de €75 en €175.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden (vanaf 15 personen)

 • Teambuilding games: Tijdens deze activiteiten verzorgt onze begeleiding diverse verrassende teambuilding opdrachten voor elk team. Een leuke aanvulling voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen is dit €5 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens deze activiteiten gaan onze begeleiders de mentaliteit van elk team testen. Wie denkt snel, luistert goed en heeft de meeste kennis? Een leuke aanvulling voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen is dit €5 p.p. extra.
 • Boerengolf:Ga in zo min mogelijk slagen een parcours af van 4 holes, samen met je team. Een leuke aanvulling voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen is dit €5 p.p. extra.
 • Citygolf: Doorloop een parcours van 4 holes in het centrum van Maastricht. In hoeveel slagen bereiken jij en je team de hole? Kom hierachter in deze leuke aanvulling voor €10 p.p. extra. Vanaf 50 personen is dit €8 p.p. extra.
 • Bier proeverij: Een goede optie voor na de activiteit! Geniet van 3 bijzondere biertjes met deze proeverij. Een leuke aanvulling voor €15 p.p. extra, dit is inclusief een bijhorend hapje.
 • Wijnproeverij: Een goede optie voor na de activiteit! Geniet van 3 bijzondere wijnen met deze proeverij. Een leuke aanvulling voor €20 p.p., dit is extra inclusief een bijhorend hapje.
 • Bezoek museum: Altijd al alles van Maastricht willen weten? Ga dan met ons mee naar een museum. Wij regelen de tickets, de handelingen daar en het bezoekuur. Een leuke aanvulling voor €10 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap samen met je team uit een mysterieuze kamer door cryptische puzzels op te lossen binnen 60 minuten! Wij regelen de tickets, de handeling en het bezoekuur. Een leuke aanvulling voor €25 p.p. extra.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?